Преследвачът на фолкпевицата Емануела- Алекс Воук,   когато тя съди за

...
Преследвачът на фолкпевицата Емануела- Алекс Воук,   когато тя съди за
Коментари Харесай

Ужасът продължава: Ненормалникът, който преследва Емануела я залива с любовни обяснения от… Нигерия!

Преследвачът на фолкпевицата Емануела- Алекс Воук,   когато тя съди за душевен тормоз към този момент съвсем година в Районния съд в Разлог, е избягал в Нигерия научи HotArena.

Съдебните съвещания се отсрочват едно след друго поради това, че подсъдимият не може да бъде открит и да му бъде връчена призовка да се яви пред съда, като на едно от последните съвещания даже бе разгласен за национално търсене.

Неофициално магистратите разясниха тогава, че фенът на звездата най-вероятно е избягал в чужбина. Това се удостоверява от последното му известие до Емануела, с което и честити коледните празници и й изпращат настоящи свои фотоси. Тя ги разгласява във Фейсбука си дружно с телефонния му номер,  който се оказа че е на мобилен оператор в Нигерия.

" Издирва се! Който го види и има информация за него, апелирам ти алармира в някое районно! Опасен е за себе си и за близките. Дано по-бързо го намерят!!! Психото продължава, нека скоро го приберат, да не навреди на някой ", жалва се изпълнителката.

" Чук-чук! Отвори ми! Все още съм вманиачен по теб. Ще ти дам всичко което пожелаеш! Цял живот ще ти послужвам! Аз ще те погалвам! Ако не искаш по различен метод, може и против възнаграждение. Не знам кой на кого ще заплаща, само че си коства да се заплаща за това! Ще се грижа и за детенце! Не се сърди за нищо, а виж същинската ми същина! Коледа е подобен празник, че не може да водиме война на него! Прекрати войната и намерения позитивно! Ще извършвам всичко тъкмо както кажеш! Мога да ти бъда прислужник и стопанин! Можем да създадем дует, знаеш, че съм музикант ",  написа до Емануела Алекс, който на вайбъра си е поставил буквите А.Б.Е, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР